Zorg & Onderwijs

Wij werken samen met onderstaande partners om goed aan te kunnen sluiten op de individuele ontwikkeldoelen van de mensen die dagelijks met ons meewerken via een zorg- of onderwijstraject.

Fourzorg biedt integrale zorg aan jongeren en volwassenen met complexe en meervoudige zorgvragen. Vooruitstrevend in het aanbieden van begeleiding op alle domeinen waarin een zorgvraag kan bestaan. Snel en doortastend inspringend op de vragen van onze cliënten. De zorg wordt om de cliënt heen georganiseerd  en is altijd maatwerk. Integrale begeleiding op geestelijk, lichamelijk, sociaal en maatschappelijk vlak.

Met de samenwerking met Fourzorg zijn wij in staat om onze kandidaten mee te laten werken, ook als er een grotere begeleidingsbehoefte is.

Met de samenwerking met ORGB Opleidingen zijn wij in staat om MBO 1 (Entree) en MBO 2 niveau opleidingen aan te bieden. Deze leiden op tot een landelijk erkend MBO diploma. Voor leerlingen die niet of gedeeltelijk slagen, is er de mogelijkheid om een erkende MBO-verklaring te behalen.

Go4tech is een makershub.  Een (sociaal) veilige plek waar talentontwikkeling, duurzaamheid en moderne techniek centraal staan. Wij bieden arbeidsmatige dagbesteding met aandacht  voor het opbouwen van werkritme en de persoonlijke leerdoelen.

Bij Go4Tech staan computergestuurde machines zoals lasersnijders, 3D printers, snijplotters en een borduurmachine. Daarnaast hebben we een arsenaal aan hout- en metaalwerkingsmachines Onze kandidaten leren met deze machines producten te maken. Soms voor zichzelf en soms voor klanten die een opdracht bij ons hebben neergelegd. Er zijn ook kandidaten die liever handmatig creatief bezig zijn, ook daarin faciliteren wij.

Veel van de producten die wij maken zijn gemaakt van bestaand materiaal zoals plastic, leftover hout of banners. 

Stoer Food Factory opereert vanuit de keuken in de Stadsfabriek.

Vanuit de overtuiging dat werk, betaald of in de vorm van dagbesteding, een belangrijke bijdrage levert aan gezondheid, eigenwaarde en zelfredzaamheid. Wij leren 
jongeren en jong volwassenen werken in de Horeca volgens de HCCP richtlijnen. 

Stoer Food Factory verzorgt de lunch en de catering in de Stadsfabriek, maar ook daarbuiten. Bent u op zoek naar een cateringbedrijf dat mensen op weg helpt in hun leven? Neem contact op en wij zullen deze voor u verzorgen.

 

Onderwijs

In de Stadsfabriek is de kennis en ervaring aanwezig om met onderwijspartners te sparren over, en inhoud te geven aan, het implementeren van de 21th century skills binnen alle onderwijsniveaus. Neem contact op als wilt sparren!